https://widget2.meetaimy.com/widgetWeb?salonId=NzAzMg%3d%3d&salonEmail=c3R1ZGlvZW55YXJvdHRlcmRhbUBnbWFpbC5jb20%3d
top of page

Haarkleur Studio 

Jouw haar is in goede handen!

 

Studio Enya staat in de top 10

van Rotterdam!

Hi Gorgeous!

Studio Enya is gespecialiseerd in kleuringen, creatief knippen en styling van het haar.

Bij Studio Enya sta jij centraal. Geen drukke salon waar je een nummertje bent. Ik werk namelijk een-op-een, zo heb ik alle aandacht voor jou! Ik wil jou leren kennen, naar je luisteren. Mocht je niet zo'n prater zijn, ook dat is geen probleem. Geen verplichtingen. Mijn tijden zijn flexibel,  zo kun je vast een dag en tijdstip vinden die jou het beste past. 

Natuurlijk is het spannend om bij een nieuwe kapper je haar te laten kleuren. Je zult me op mijn bruine ogen moeten geloven maar jouw haar is echt in goede handen. Ik ben zelf Aziatisch met lang haar, heb krulhaar maar ook pluishaar. Heel vervelend maar bij een consultatiegesprek kan ik jou adviseren wat je hieraan zelf kunt doen.

Leuk weetje: ik sta op no. 13 van de top 25 van beste metamorfose kappers in Rotterdam. Door diverse lockdowns heb ik mijn studio en Rotterdam centrum moeten opgeven en was ik genoodzaakt elders opnieuw te starten. Dat is een mooie studio in Bergschenhoek geworden.

 

Ik ben gespecialiseerd in kleuringen zoals highlights, balayage en foilyage (een combinatie) en kleurcorrecties, de welbekende metamorfoses bij Studio Enya. Ik lever kwaliteit af met behoud van de integriteit van je haar. Mijn streven is dan ook een prachtige haarkleur te bereiken die bij jou past. Daarbij maak ik graag gebruik van Olaplex en K18, die ervoor zorgen dat je haar goed beschermt tijdens de kleuring. Ik werk altijd met toners die vegan zijn en dus zacht zijn en niet schadelijk voor het haar. Mijn klanten hebben meestal halflang tot lang haar maar iedereen is welkom, ook heren. Mocht je helemaal voor de kleur metamorfose gaan dan kun je ook geknipt en gestyled worden.

Ik ben een Keune salon maar ik werk ook met Redken Shades EQ toners. Het is een droom geweest om hiermee te gaan werken, na jarenlang de grote kappers influencers in de Verenigde Staten te hebben gevolgd.

 

Heb je vragen, neem dan even contact op per mail, whatsapp of chat met de knop linksonder deze pagina. Als je nog vragen hebt over een service of dienst, aarzel dan niet om mij te contacten het contactknop.

Een kleuring is maatwerk. Boek een consultatiegesprek zodat we even samen kunnen bespreken wat er mogelijk is met jouw haar.

 

*Ik werk alleen op afspraak!

Services

Dvierse Behandelingen en prijzen
 

bottom of page