https://widget2.meetaimy.com/widgetWeb?salonId=NzAzMg%3d%3d&salonEmail=c3R1ZGlvZW55YXJvdHRlcmRhbUBnbWFpbC5jb20%3d
top of page

Exclusive Services

Jouw ervaring begint hier bij Studio Enya

Voor je eerste afspraak is alles nieuw vandaar deze pagina om je wat meer wegwijs te maken.

Mijn specialismen zijn: highlights, foilyage en balayage of een combinatie daarvan. Verder voer ik ook uit: volledige kleuringen en uitgroei behandelingen, creative cuts voor halflang en lang haar.  

Als je een nieuwe klant bent, is er voor een haarkleuring meer tijd nodig. Misschien ben jij al heel lang niet naar de kapper geweest en wil je iets nieuws? In een vrijblijvend en gratis gesprek nemen we jouw wensen m.b.t. een vragenlijst door en kijken we wat er mogelijk is. Heb jij lang en heel dik haar dan wordt er meer product gebruikt en ben ik langer met je haar bezig. De prijs wordt dan aangepast. Aangezien je haarkleurhistorie niet bekend is, is het heel lastig om van te voren te weten wat er nodig is om je haar Instagram-ready te krijgen. Mijn behandelingen zijn dan ook vrij intensief om een mooi resultaat te bereiken

Onderhoudsafspraken zijn voor klanten die elke 1-4 maanden behandelingen krijgen. Deze zijn dus goedkoper.  Voor klanten die 3 maanden of langer wachten, geen probleem, maar dan moet je weer een nieuw adviesgesprek boeken. Zo kan ik ervoor zorgen dat ik voldoende tijd heb om je opnieuw te adviseren en je look te op te frissen.

Ik werk met de professionele merken: Keune, Redken en Schwarzkopf.

Foilyage
haarsalon

Nieuwe klantinfo

De dag van je afspraak:

  • Het intake adviesgesprek vindt plaats in de studio of online

  • Je krijgt een professioneel advies

  • Je krijgt een inschatting van de prijs: ieder haar is anders, daarom is er geen one size fits all prijs

  • Als je hier bent voor een kleuring, dan wordt er een kleurformule op maat voor je gemaakt. Formules worden vastgelegd in mijn boekingssysteem. Iedere afspraak bekijken we wel opnieuw wat je wensen zijn. Je kunt immers van gedachte veranderen.

  • We sluiten onze service af met de styling, quick dry of blowdry en natuurlijk de Instagram fotoshoot van je haar.

  • Ik zal styling/verzorging voor thuis aanbevelen om je look thuis te recreëren en te behouden, en we zullen je voorbereiden op je volgende onderhoudsafspraak. Heb je er zin in?

bottom of page