Exclusive Services

Jouw ervaring begint hier bij Studio Enya

Voor je eerste afspraak is alles nieuw vandaar deze pagina om je wat meer wegwijs te maken.

Mijn specialismen zijn: highlights, foilyage en balayage of een combinatie daarvan. Verder voer ik ook uit: volledige kleuringen en uitgroei behandelingen, creative cuts voor (half)lang haar.  

Als je een nieuwe klant bent, is er voor een haarkleuring meer tijd nodig. Misschien ben jij al heel lang niet naar de kapper geweest en wil je iets nieuws? In een vrijblijvend en gratis consultatiegesprek nemen we jouw wensen door en kijken we wat er mogelijk is.

Onderhoudsafspraken zijn voor klanten die elke 1-4 maanden behandelingen krijgen. Deze zijn dus goedkoper.  Voor klanten die 3 maanden of langer wachten, geen probleem, maar dan moet je weer een nieuw adviesgesprek boeken. Zo kan ik ervoor zorgen dat ik voldoende tijd heb om je opnieuw te adviseren en je look te op te frissen.

Foilyage

Signature Highlights & Foilyage

Afhankelijk van je wens pas ik een of verschillende kleurtechnieken toe: high- en lowlights of foilyage. De keuze van de techniek wordt na het consultatiegesprek bepaald. De prijs is afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Hoe langer je haar hoe meer product gebruikt wordt. Om de kwaliteit en integriteit van je haar te bewaken gebruik ik Olaplex of K18 als add-on.

 

Startprijs half hoofd schouderlengte  €  75

Startprijs heel hoofd schouderlengte €110

Inclusief wasmassage en verzorging & styling

2

Dimensional Balayage 

Diverse trendy balayage kleuringen met dimensie voor allerlei haarkleuren.

Prijs is afhankelijk van lengte/dikte van het haar, of een toner, glaze of föhnen gewenst is. We gaan uit van je budget en wat daarbinnen mogelijk is. Een toner en Olaplex of K18 is bij te boeken.

 

Startprijs schouderlengte €125

Startprijs Lang haar        €155

Inclusief wasmassage, verzorging en styling

3

Diverse behandelingen

Consultatie: gratis

Enkele kleuring vanaf € 45

Uitgroei vanaf € 45

Toner refresh behandeling vanaf € 45

Highlights/lowlights/foilyage full head vanaf € 125

Kleurcorrectie of metamorfose vanaf € 185. (als je diverse banden hebt, bleeders, highlights correctie, full head blondering of van blond terug naar donker- of middenbruin

Startprijs € 45+

4

Add- on kleuring:

Olalex Shot in color : €18,50

Toner vanaf € 30,-

Startprijs €15+ 

haarsalon

Nieuwe klantinfo

De dag van je afspraak:

  • Het intake adviesgesprek vindt plaats in de studio of online

  • Je krijgt een professioneel advies

  • Je krijgt een inschatting van de prijs: ieder haar is anders, daarom is er geen one size fits all prijs

  •  

  • Als je hier bent voor een kleuring, dan wordt er een kleurformule op maat voor je gemaakt. Formules worden vastgelegd in mijn boekingssysteem. Iedere afspraak bekijken we wel opnieuw wat je wensen zijn. Je kunt immers van gedachte veranderen.

  • We sluiten onze service af met de styling, quick dry of blowdry en natuurlijk de Instagram fotoshoot van je haar.

  • Ik zal styling/verzorging voor thuis aanbevelen om je look thuis te recreëren en te behouden, en we zullen je voorbereiden op je volgende onderhoudsafspraak. Heb je er zin in?