https://widget2.meetaimy.com/widgetWeb?salonId=NzAzMg%3d%3d&salonEmail=c3R1ZGlvZW55YXJvdHRlcmRhbUBnbWFpbC5jb20%3d
top of page

Acerca de

1-Boris-Esmee-LouiseBoonstoppelFotografie_websize.jpg

The Full Story

Mochten wij elkaar nog niet ontmoet hebben, ik ben Anita Hoes. Ik hou van detectives en spannende, romantische series/films en tegenwoordig ook Spaanse series (😊), lekker gekruid eten, stijlvolle kleding en eigenlijk alles wat met beauty te maken heeft. Ik ben altijd heel vriendelijk en rustig, maar ken ik je beter kan ik ook lekker gek doen. Het spirituele vind ik heel interessant en verder ben ik heel no-nonsense! Hebben we al een click?

Geboren en getogen in Utrecht heeft de liefde mij jaren later naar Rotterdam omgeving gebracht. Na jarenlang gewerkt te hebben als secretaresse/management assistente/personeels-assistent/personeelsmanager, begon mijn creatieve kant op te spelen. Dat bracht mij bij een aantal visagie-opleidingen in Amsterdam waaronder de Make-up school van Mieke Petiet. Direct na mijn opleiding ben ik als bruidsstyliste gestart. Meer info over bruidsmake-up en hairstyling

Het werk van een bruidsstyliste is seizoensgebonden werk dus leek het mij leuk om het kappersvak ook te leren, vandaar dat ik in 2004 door middel van diverse knipcursussen kon snuffelen aan het vak. De kappersopleiding werd het volgende station en in mijn eindstation heb ik mijn diploma behaald. Wat leuk is om te benoemen is dat ik supertoffe masterclasses heb gevolgd van o.a. Bridal hair and make-up Dianova Elstile (een begrip!), Indian bridal make-up van Nagmana en airbrush make-up van Dinair. Wat goed van pas komt bij make-up voor overledenen, wat ik heb opgepakt nadat ik de make-up van mijn moeder heb verzorgd toen zij opgebaard lag. 

Meet Anita

8-Boris-Esmee-LouiseBoonstoppelFotografie_websize.jpg
NTP-Anita-90.jpg

Ik heb jarenlang met veel plezier freelance gewerkt als make-up artist en als beauty advisor bij de Bijenkorf, V&D, Douglas, ICIPARISXL door Nederland, muah voor dansgroepen en bladen geweest. Ik had ook een klein thuisstudio waar ik klanten ontving, tot ik een buitenkans kreeg. Op 1 maart 2020 betrok ik eindelijk mijn eigen studio in het prachtige pand van The Gallery Salon Studios bij Beurs in Rotterdam. Na alle Corona perikelen ben ik met veel passie en liefde gestart in mijn fijne, mooie studio in Bergschenhoek.

Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in kleuringen zoals foilyage en haarmake-overs. Ik sta op de 13e van de top salon make-overs in Rotterdam. Daar ben ik trots op.

Geen basic stylist dus en ook geen basic salon. Ik bied namelijk alleen diensten aan die mijn passie zijn en waarin ik goed ben.  Ik verdiep mij graag in de technische kant van het vak en volg graag workshops en masterclasses om bij te blijven en jou van mooi haar en make-up mag voorzien.

Meer info over de Haarkleur studio.

Dus...waarom kies je voor mij?

  • Bruidsstyling is mijn passie, die ik meteen na mijn opleiding ben gaan uitoefenen.

  • Ik heb alle aandacht voor jou omdat ik één-op-één werk en de tijd voor jou neem. Ik heb veel kennis op het gebied van mijn specialismen en zal altijd de gezondheid van je huid en haar voorop stellen.

  • Ik heb een eigen studio maar ik kom voor de visagie & hairstyling ook graag naar je toe als dat beter uitkomt. Zie Glam op Locatie

  • Op het gebied van de make-up en verzorging kan ik je een goed advies geven die bij jou past (training huidverzorging). Meer info over de Make-up en hairstyling.

  • Ik adviseer je graag wat je nodig zult hebben om je haar optimaal gezond te houden zodat je langer kunt genieten van je haar.

  • Verder kan ik heel goed luisteren, ben ik heel geduldig 

  • Bij mij kun je jezelf zijn

  • Wens je een silent behandeling bij de haarkleurstudio en wil je lekker lezen of werken aan je laptop, dat kan. Geef dat even van tevoren aan.

bottom of page