https://widget2.meetaimy.com/widgetWeb?salonId=NzAzMg%3d%3d&salonEmail=c3R1ZGlvZW55YXJvdHRlcmRhbUBnbWFpbC5jb20%3d
top of page

Koptekst 2

Anita at Work

Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten!

Jouw ervaring begint hier bij Studio Enya.

Voor je eerste afspraak is alles nieuw vandaar deze pagina om je wat meer wegwijs te maken.

Mijn specialismen zijn: highlights, foilyage en balayage of een combinatie daarvan. Verder voer ik ook uit: volledige kleuringen en uitgroei behandelingen, creative cuts uit voor (half)lang haar.  

Als je een nieuwe klant bent, is er voor een haarkleuring meer tijd nodig. Misschien ben jij al heel lang niet naar de kapper geweest en wil je iets nieuws? In een vrijblijvend en gratis consultatiegesprek nemen we jouw wensen door en kijken we wat er mogelijk is.

Onderhoudsafspraken zijn voor klanten die elke 1-4 maanden behandelingen krijgen. Deze zijn dus goedkoper.  Voor klanten die 4 maanden of langer wachten, geen probleem, maar dan moet je weer een nieuw adviesgesprek boeken. Zo kan ik ervoor zorgen dat ik voldoende tijd heb om je opnieuw te adviseren en je look te op te frissen.

Voorzieningen

De dag van je afspraak:

  • Het intake adviesgesprek vindt plaats in de studio of online

  • Je krijgt een professioneel advies

  • Je krijgt een inschatting van de prijs: ieder haar is anders, daarom is er geen one size fits all prijs

  •  

  • Als je hier bent voor een kleuring, dan wordt er een kleurformule op maat voor je gemaakt. Formules worden vastgelegd in mijn boekingssysteem. Iedere afspraak bekijken we wel opnieuw wat je wensen zijn. Je kunt immers van gedachte veranderen.

  • We sluiten onze service af met de styling, quick dry of blowdry en natuurlijk de Instagram fotoshoot van je haar.

  • Ik zal styling/verzorging voor thuis aanbevelen om je look thuis te recreëren en te behouden, en we zullen je voorbereiden op je volgende onderhoudsafspraak. Heb je er zin in?

Image by Liana Mikah
bottom of page