https://widget2.meetaimy.com/widgetWeb?salonId=NzAzMg%3d%3d&salonEmail=c3R1ZGlvZW55YXJvdHRlcmRhbUBnbWFpbC5jb20%3d
top of page

Maak kennis met PUNE

Studio Enya verkoopt PUNE make-up, na een uitgebreide kennismaking en training van de dames van PUNE. Ik kies graag mooie, duurzame en niet op dieren geteste make-up. Ik ben inmiddels groot fan van dit merk dat tevens gebruikt wordt bij de Miss Nederland verkiezingen. Voor bruiden is het heel handig om aan te schaffen om later even je lipstick of je neus te poederen.

kwasten_professional_2.jpeg

PUNE COSMETICS

Maak kennis met PUNE. Make-up voor de professionele en bewuste gebruiker. Bewust, omdat we de kracht zien in essentials die bij je passen. De juiste kleuren en geen overbodige producten. Een assortiment waarmee je iedere dag de perfecte look creëert. Met een beetje hulp van de professional.

PUNE

Maastricht

Ontstaan in Maastricht uit liefde voor het soigneren. PUNE gelooft in de kracht van de professional die samen met jou de juiste make-up selecteert. Dat de producten dierproef- en parabenenvrij geproduceerd zijn bij PUNE is vanzelfsprekend. Met gespecialiseerden make-upfabrikanten in Italië en de kennis van de visagisten is dit assortiment tot stand gekomen. Een rijk scala aan kleuren, zodat er voor iedere huidskleur, voorkeur én gelegenheid een kleur te krijgen is.

bottom of page