Acerca de

1-Boris-Esmee-LouiseBoonstoppelFotografie_websize.jpg

The Full Story

Mochten wij elkaar nog niet ontmoet hebben, Ik hou van detectives, romantische series/films (Netflix 😊), pittig eten, mooie kleding en eigenlijk alles wat met beauty te maken heeft. Ook ben ik spiritueel, runs in the family. Hebben we al een click?

Geboren en getogen in Utrecht heeft de liefde mij jaren later naar Rotterdam omgeving gebracht. Na jarenlang gewerkt te hebben als secretaresse/management assistente/personeelsassistent/personeelsmanager, begon mijn creatieve kant op te spelen na mijn tweede zwangerschap. Dat bracht mij bij een aantal visagie-opleidingen in Amsterdam. Algauw ben ik als bruidsstyliste gestart. Meer info over mijn Bridal Studio

Seizoensgebonden werk was dat in die tijd dus ben ik gestart met de kappersopleiding en heb ik mijn diploma behaald.

Carmen.jpg
IMG-20220526-WA0005.jpg

Ik heb jarenlang met veel plezier freelance gewerkt. Op 1 maart 2020 betrok ik eindelijk mijn eigen studio in het prachtige pand van The Gallery Salon Studios. Na de Corona perikelen ben ik met veel passie en liefde gestart in mijn heerlijk knusse studio in Bergschenhoek.

Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in kleuringen zoals balayage, foilyage, kleurcorrecties en haarmake-overs. Geen basic stylist dus. Meer info over de Hair Studio.

Dus...waarom kies je voor mij?

Ik heb alle aandacht voor jou omdat ik één-op-één werk. Ik heb veel kennis op het gebied van mijn specialismen en zal altijd de gezondheid van je huid en haar voorop stellen.

  • Advies geven doe ik met plezier. Ik adviseer je graag wat je nodig zult hebben om je haar optimaal te behouden zodat je langer kunt genieten van je haar.

  • Op het gebied van make-up en verzorging kan ik je ook adviseren (training huidverzorging). Meer info over de Makeup Studio.

  • Verder kan ik heel goed luisteren, ben ik heel geduldig (kan ook niet anders als je kleurcorrecties doet :-)) en heb ik altijd een vrolijke Spotify playlist op staan.

  • Ik geef haartreatments en een wasmassage

  • Bij mij kun je jezelf zijn

Specialismen: bruidsstyling van naturel tot glam, balayage, highlights en halflang/lang haar knippen.

Maak je afspraak om jezelf eens te verwennen!